Tuesday, August 25, 2009

Jóreggelt ba**meg! II.





"Sötétben, egyedül, a fájdalommal küszködve fogsz meghalni"

Egy kis csemege angolul tudóknak.

Az egyik angol volt szcientológus belebotlott egy Sea Orgos különítménybe East Grinsteadben (itt van az egyház angliai központja). Az egyikkel némi beszélgetésbe is keveredett, amit fel is vett a videokamerájával.

Íme:



Az illetőről kiderült, hogy a neve George Baillie, kanadai és OT VIII-as, ami a legmagasabb szellemi szint a szcientológiában.

nézd meg magad!

itt egy lista a titkoltan szcientológus sztárokról. bakker még Beck is az.

és mit keres itt a fiatal herceg? hát mert azt nyilatkozta, ő, az androgűn és a nemileg/némileg meghatározhatatlan, hogyismondjam... öltözködés, apostola. - szóval ő, aki egész megjelenésével a nő és a férfi közötti határvonalat mosta össze, és ezért - na jó : is - lett sztár (természetesen zseniális számainak hallgatása közben nem kell ezzel foglalkozni) de elmondta nekünk, hogy ő bizony ellenzi az azonos neműek házasságát.
na.
de az, aki prince-szel énekel, beyoncé knowles, na, ő szcientológus.
milyen érdekes.
szóval prince élete példájával mutat nekünk utat! női ruhába lehet öltözni, de férfiaknak férfiakkal házasodni, na, az már neki is sok.
let the woman be a woman and the man be a man
persze sokan vannak így, nem mondom, én is sokszor ébredek arra, hogy jobbra indultam, és balra mentem. mindig el is határozom, hogy ez volt az utolsó, és sokáig ki is tartok. de ez az élet, bukás és felkelés. úgyhogy tekintsétek csak spoilernek a képet, lilly allenre is milyen sokan kattingattak, aki, ugye, szintén ebben a kérdésben foglalt állást.
szóval ő, prince, nem szcientológus. csak ő is másnak néz ki, mint ami valójában. mert az a joviális fehér inges úr a videóban, ő is másnak néz ki, mint ami valójában.
szerintem.
és egyébként a nemrég eltávozott Isaac Hayes - alias Chef - is szcientológus ... volt. itt is az a south park rész, amiben kiderül, hogy chef bizony a sötét oldal szolgája. mit szolgája. jobb keze.


mindekinek jó reggelt.







3 megjegyzés:

Renato Csatich said...

ez a fazon a videoban elegge orultnek nez ki, de vicces, ahogy nevet ezzel az "en mindent tudok" pokhendiseggel.
igazi kritikat csak egy mar korabban "bent" levo szemely nyilvanithat ki, ami persze a legjobban bassza csoruket.

az androgunnel kapcsolatban: Lynch nagy haverja a Marily Manson-nak. nekem innentol kezdve atlenyegultek a dolgok ezzel kapcsolatban. ugyanis ezek tenyleg a szinpadon elik az eletuket, azaz nem szenvednek attol, hogy esetleg nekik van egy masik eltuk is, ami valosabb alapokon nyugszik. nem, sajnos amerikaban ez a valosag, tehat nincsen kulisszatitok vagy ilyesmi. persze marketing csapat van a sztarok mogott, mint ahogyan egy rendes embernek vannak baratai pl.

Unknown said...

Meg például anyukám is szcientológus, így van némi rálátásom a dologra.

Gyerekek! Élni, és élni hagyni!

Unknown said...

Mindenesetre ez a fazon a videóban egy elég nagy pöcs... :))))