Monday, September 6, 2010

eredet

Srácok, ha még valaki nem látta, ideje megnézni a magyarul a szerencsétlen eredet címmel futó inception-t



christopher nolan lassan életművet épít, a nagy (öreg) rendezők hagyományaihoz méltón használ állandó színészeket és épít karaktert, szituációt, történetet.

1 megjegyzés:

Renato Csatich said...

most mar meg kell nezzem magyar felirattal is, mert nekem nagyon nem jott be igy, hogy lecsusztam a szovegrol. persze fontos a szoveg ugy altalaban, de ha kell egy szoveg egy filmhez, ahhoz, hogy elvezni is tudjam, akkor az nekem mar nem nagyon mukszik.
itt mindenki be van zsongva ettol a filmtol, amitol megint lehasaltam, mint a matrixnal kb.
az egesz film mintha egy rossz elnyujtot trailer lenne. nekem ez az ilyen jellegu film jelenti igazan a mozi halalat. a moziban kell lennie valami az eletbol, az elet pillanataibol, ami a kepekbol tor elo, ugymond erzekletesen. itt mar csak a puszta informaciok jonnek, robbantasokkal fuszerezve. persze ez nem az a kategoria, ahol magasabb erteket kellene keresni, tudom. de az a furcsa, hogy sokan talalnak benne.
az egyik kollegam azt mondta ellenervnek, hogy az alom logikajat koveti a film es ezert jo. ezen elgondolkoztam es arra jottem ra, hogy ezt minden filmre el lehetne akkor mondani. tehat ez nekem nem volt erv.
szerintem a forgatokonyvet olvasni izgalmasabb lehet, mint megnezni.
de megnezem megint, hatha elkap a gepszij.