Tuesday, December 16, 2008

Életmód rovat

Válts életmódot!
Ez a rovat azért jött létre, hogy elfeledtesse a mindennapok szürkeségét és a jazz világát is egyben megmozgatta az, amiért a jogi kar teljesen kiborító, mint megtudtuk Sünitől.
Ösztönözni szeretném
a magyarországi tagokat arra és
a nem magyarországi tagokat haza :)
hogy vásároljanak házi tejet a vásárcsarnokban, mert 20 forinttal olcsóbb a literje, mint a szlovák import 199 Ft-s tejnek és mégis tízszer finomabb. Az egyetlen munka vele az, hogy ki kell forralni. Tényleg megéri!
(Illetve nem tudom, hogy Véménden van-e házi tej, lehet, hogy ez is onnan jön, mindenesetre a Szilveszteri buli másnapjára rendelnünk kellene.)
A másik dolog a dicső disznótor: 810 forint kilója a hurkának, kolbásznak, a legtöbb standnál 3 féléből választhatunk, van ahol a füstölt opció és a csipősségi deklarált mutató mibenléte is jogosult. (Ha mosópor megy a szemetekbe azonnal mossátok ki!) Egy kiló három személyre bőves-bőven (Pepe-adag), négyre is kiadós (egyéb magyarországi tag adag). Hozzá ajánlott 70 forintért 4 nagy fej hagymát és 120 forintért egy kiló krumplit vásárolni. Megsütése megsütőkészülékben.

0 megjegyzés: