Friday, March 27, 2009

London Travel 39

na most ez lesz, hogy írás helyett vlogolok, mert túl sok időt elvesz a blogírás.
bocs, de beszélni nem tudok, viszont csak ezt kapjátok ezentúl: nagyon nehéz dumálnom a kamerába, hihetetlen visszanéznem, hallanom magam, hogy szabályosan félrebeszélek, sőt a szavakat elhibázom teljesen. de nem baj, már ez sem érdekel, mert szeretem magam, mit csináljak??

2 megjegyzés:

aPepe said...

A kurvázós résznél hangosan röhögtem :)
Na az anyagi helyzetről nem tudtunk meg többet :) Engem nem más érdekel, mint hogy mikor veszel dobot? Vagy építsek neked midi dobot? Olcsó fontért meggyártom :)

Renato Csatich said...

ja igen ez lemaradt, pedig nem titok, csak egy csomó mindent elfelejtettem mondani, de majd belejövök.
szóval heti 40 óráért kapok 860 fontot egy hónapban. kb. egy hónap és nullára kijövök hamarosan, ami boldogsággal tölt el. ha nem lenne adósságom, akkor kb. egy hónapban félre lehetne tenni kb. 280 fontot, de akkor nagyon okosan vásárolod a kaját és nem mész sehová egy kávét sem inni. szóval nem sok értelme van itt gyűjteni, hanem a fontjaidat bedobálod a nagy vidámparkos játékokra, mint pl. zenélés egy próbaterembe, mozi, házibulik, színház, koncertek stb. minden mennyiségben. na én most speciel ezekből az utóbbi másfél hónapban semmit nem élveztem, csak Párizst, ami kárpótolt mindenért... :)
a dobon elgondolkozom:) de talán már kezdhetek abban gondolkodni mostantól, hogy heti egyszer, max kétszer lejárhatok valahová. egy óra kb. 10 fontonba kerülne szerintem, ezért inkább érdemes mással zenélni, úgy olcsóbb, szóval itt mindenki sok bandában játszik. és állítólag sok a jamsession is, de még nem voltam. na majd nemsokára fejestugrok.