Saturday, June 13, 2009

Basszátok meg a RENI kibasz SZAVAZZATOK TÖKFEJEK!

SZAVAZZ RÁM!!


SZAVAZZ LE!!

8 megjegyzés:

Renato Csatich said...

:)))
röhögök, de kibaszlak:)

seko said...

én azt hittem ,hogy a TÍZparancsolatod nem kamu.pedig jól hangzott .MiNtha Má,de hát mégse?

Renato Csatich said...

na akkor most utoljára elmagyarázom mindenkinek: ha azt érzem, hogy megy ez a személyeskedő baszogatás, még akkor is, ha poénból, megy az illető. ez a blog nekem nem erről szól és ha valakinek nem tetszik keressen másik helyet, ahol ezt megteheti.
nem vagyok ideges, csak fáraszt ez a dolog sekó rohadtul. nincs kedvem, időm, energiám erre. ehelyett inkább postolnék, vlogolnék, legfőképpen megpróbálva játékosan, ahol nem azt élvezem, hogy húzom a másik idegeit játékból, hogy meddig mehetek el a baszogatásban, hogy mik a határok.
tudom, te ez ellen a hatalmaskodó megnyílvánulásom ellen lázadsz, és minél inkább azt mondom, hogy nem kéne, annál inkább rosszcsont gyermekké válsz:) de mondom, nincs időm meg kedvem, hogy óvóbácsi legyek.
ja igen: engem az sem érdekel, ha megszűnik az a blog mert mindenki lelép, tényleg, ezt vegyük figyelembe! tehát nem erről van szó. arról van szó, hogy nyugodtan akarom eltölteni a szabadidőmet és játékosan, másokkal. és ha itt nem megy, akkor keresek másik helyet és bezár a bazár.
ez nagyon egyszerű dolog és a szereteted kimutatását meg próbáld meg másként intézni.

Renato Csatich said...

a radio cost tízparancsolatnál jobbat mág nem találtak ki és nem kamu.
csak nem érted sajnos. de most talán megértetted.
a blogos szabadság az nem ott van, hogy a másikat szóban, személyesen sértem, vagy sértegetem egy kommentben. a szabadág ott van, hogy a postomban személyesen sértek vagy sértegetek akár, ha ahhoz van kedvem.
ha nem látjuk a különbséget, az nagy kár.
a post egy alkotás, bármi is az, az én részem, de rajtam kívűl áll. ha megtartjuk ezt a távolságot a kommentekben is, ez azt jelenti, hogy ugyan neked személy szerint válaszolok, de a postban található téma a lényeg, nem az, hogy a másik személyét sértsem. a kritika, észrevétel stb. mindig csak a postra vonatkozik, nem a személyemre. ennek csak így van értelme, mert ez egy blog, amiknek vannak szabályai és a szabályokat én állítom fel és akinek ez nem jön be, hát állítson fel más szabályrendszert de máshol. ez nagyon egyszerű: két perc alatt csinálsz magadnak egy blogot sekó, amit persze egyből be is linkelek ide a radio costba, mert élevném, tuti. jó munkát:)

Renato Csatich said...

ja igen, sosem mondom, mi a lényeg:)
röviden: nincsen csúnya beszéd a kommentekben a blogon, ami a másikat célozza meg, még poénból sem, mert ez engem zavar.
igen, a célom nem kevesebb, mint megtisztítani a kommentekben fellelhető egymás felé irányuló alpáriságot, ami nagyrészt fellelhető minden magyar kommentezésben. (ez nem piskóta)
de hát megint nagyon egyszerű a történet: innentől kezdve moderálom a kommenteket. így néha egy-egy komment majd csak két nap múlva fog látszódni, ezért, ha fontosnak és sörgősnek érzitek a kommentet, inkább mailben küldjétek el egymásnak.
ha továbbra is fenáll egy indulatos kommentezés ezek után, akkor egész egyszerűen letiltom a kommentezéi lehetőséget:) és a radio cost lesz az első ilyen blog, ahol nem lehet hozzászólni:)) ez tetszik:))
egy néma blog.
nem beszélek mellé, nekem egy a fontos: a nyugodt légkör. és olyan vagyok, ha a másik fölbassza magát, na akkor én mégannyira, de akkor gyilkos leszek, gyerekek, tudjátok jól:)

'ez mind én voltam egykor.'

Renato Csatich said...

a szavazást tárgyát ezúton szeretném felülírni (ugyanis már megtörtént a kibaszás):
sekó, ha akar, visszajöhet a radio costba blogolni, ahol azt csinálhat, amit akar, mint ahogyan ezt eddig megtehette. de viszont, ha sekó visszajön, nem lesz kommentelési lehetőség a blogon, semmilyen formában.
ez nekem azért tetszik, mert akkor legalább több energia mehet a postolásra. legalább több vlog készülne a kommentezések helyett.
és legalább látnátok, hogy mennyire nem az a fontos nekem, hogy itt kiskirály legyek, hanem csak az, hogy következetes.

aki igennel szavaz:
sekó visszajön = no komment any more on the rado cost.

ugye milyen geci vagyok? :) így kell közösségi játékot játszani, csak megmutatom.

chamichaze said...

ha választhatok még sekó és a kommentek közt én még mindig sekót választom.

Unknown said...

szerintem a kommentezés nem vesz el energiákat a postolásoktól, szóval attól nem lesz több a post, ha kuss van, sőt! Én szeretek kommentezgetni!

Jöjjön a Sekó, ha akar, és moderálja magát!!!