Sunday, July 26, 2009

TV Cost - Music

Multikúltúra következik.


Hosszúnak tűnik, de higgyétek el, érdemes végignézni, a legvégén hozza a csaj a lagnagyobbat! Összeköthetném játékkal is, sőt.
Megkérdezem tehát főleg Renátót, mint filmrendezőt, hogy hányféle stílust vélt felfedezni? Ha megfejted, végre te is kívánhatsz egyet!



5 megjegyzés:

Unknown said...

Na, most egy kicsit mérges lettem... Miért rángatózik ilyen hülyén ez a nő? Miért olyan kifejezéstelen az arca? Miért van a háta mögött a sok metálzenész, akik kurvára mást játszanak, mint ami szól? Miért van egyáltalán odavetítve a zenekar, ha midi az egész? Miért szól ilyen szarul az a harmónika? Miért kell harmónikán trombitálni midivel? És úgy amúgy MIÉRT OLYAN SZAR EZ AZ EGÉSZ??? Na, most lehiggadtam...

seko said...

Pepe ,ez nem tűnik,ez nagyon hosszú.
1 stílus :a gagyszar(ka)

aPepe said...

Na ugye megmondtam.
A feldolgozott klasszikusok az esetek 90%-ban viccesek. A midis harmonikától úgy messziről is kiakadok. A vetített háttér, a fények, önmagában fos. Az hogy a metálzenekar játssza a mulatóst lassan szokhatjuk, de hogy egy fő játtsza a az összeset az kezd érdekes lenni...
Aztán ha az egészet összemixeled, ráadásul egy sárga lányt raksz, aki hawaii ruhában, a svájci alpok előtt játszik török indulót, na az már szerintem van olyan szinten, hogy az alkotót - mint a kúltúrák közti híd egyik leghitelesebbjét - Érdemessé válik nézni. Nekem.

Unknown said...

Szerintem nem nézni érdemes, hanem falhoz állítani, de amúgy nagyon vicces! Csak én az ilyen viccet nem szeretem... :)

Renato Csatich said...

a filmrendező énem azt mondja, hogy csak egy stílus van a videóban, de az nagyon nagy!:)
ha tapasztalt fesztiválrendező lennék, őket hívnám meg és nem érdekelne a playback sem. viszont a szerződésben benne lenne, hogy a koncert után részegen és élőben kell játszania a felhergelt tömegben, amire szerintem mindenki tombolna.

(a dobos a faszija szerintem:)