Wednesday, August 19, 2009

Filmajánló - Black Sun


Gary Tarn: Black Sun
Wikipedia.

van ez a film, amit nemrégiben megnéztünk és hát arra gondoltam, hogy stílusos lenne csak a hanganyagot megosztani (itt) a nagyérdeművel, hiszen egy vak festő narrál végig, és ugyan a képek nem rosszak, de a lényeg a monológban van.
70 perces meditatív kikapcsolódást kínál a film, úgyhogy csak dőljetek hátra és képzeljétek magatokat annak a pszichológusnak a helyébe, aki meghallgatja Hugues de Montalembert élettörténetét.

a hanganyag korlátlan ideig letölthető, szeressük hát újra a Sendspace-t!


"Gary Tarn investigates this through the story of Hugues de Montalembert, a New York-based artist and filmmaker who was blinded by a vicious attack in 1978. After the attack, Montalembert learns to cope with his despair and to go through life a new way, seeking to make ordinary things extraordinary. Defying expectation, the remarkable artist continued to travel the world alone, learning to navigate life in a new and beautiful way. Through creative imagery and philosophical narration, director and composer Gary Tarn creates an expressionist, poetic meditation on an extraordinary life without vision, and the idea of perception in general."


extrák:

0 megjegyzés: