Sunday, September 6, 2009

Igazi állkoppanós esések

a control stúdió filmegyesület ezt a levelet kapta két tinédzsertől, akik óriási lelkesedéssel akarnak filmet csinálni vagy csak szerepelni. a levelet azért osztom meg, mert minden mondata aranyat ér. a filmelőzetest sajnos nem láthatjátok. a neveket és a személyekre vonatkozó információkat elrejtem a publikum előtt.

Üdvözlöm Önöket!

Tudom sok a dolguk, de meg szeretném mutatni Önöknek ezt az 1-perces (film- ELŐZETESÜNKET) ami én és a barátom (filmjének az előzetese). Ha meg, nézték akkor erre az e-mail címre: .......@freemail.hu írnának-e választ, hogy tetszett-e a (film) és ha igen akkor tudnának-e nekünk segíteni, hogy egy nagyobb filmben szerepelni vagy ezt a történetet Önök átdolgozzák és leforgatni az Önök technikáival, (egy nagyonkis költségvetésű filmel megpróbálni) vagy ha van rá esély, akkor egy külföldi ehhez hasonló (harcművészetes-akció) filmben szerepelni.

A (film) megvan végig, de először csak ezt a DEMÓNKAT mutatjuk, meg hogy mit gondolnak érünk-e valamit, mivel önök elég komolyan értenek a filmezéshez.(Nagyon tetszik a Szulamit-című film)!! Tudom a Magyar-filmezés nem jártas a harcművészetes-akciófilmekben, de ha valaki elkezdené akkor már a Magyarok is előbre jutnának (Pl.:Thai földiek seholnemvoltak még a képben sem és egyvalaki kitalálta, hogy ha nem tudnak John Carpeinter féle horrort, Sheldon Letich-féle kétpisztolyos akciót, sem Spielberg féle kalandos filmet teli effektekkel akkor csináljanak egy szimpla verekedős filmet gyenge történettel, de kemény pofonokkal a thai box-segítségével, és most pedig egy semmi költségvetésű filmel(ONG-BAK) a főszereplő Tony Jaa meggazdagodott, mert a bunyót a világon mindenhol szeretik a filmekben. És azóta is csak felfele törekszik a thai-filmesek arculata.) én is a filmben a thai box-ot használtam látványként, mert látványnak kellett valami, de ha Önök segítenének akkor meglehetne próbálni mert én érzem, hogy a Magyarok tudnak, csak ösztönzés kell. És erre a dologra magukra gondoltunk a barátommam.

Ha tudnának segíteni nekem és a barátomnak, akár ebben vagy akár a külföldi-ben akkor nagyon megköszönnénk, a megadott e-mail címre megírnák-e, és én meg a barátom bármikor, akár már holnap beutaznánk BUDAPESTRE vagy ahol az Önök cége elhelyezkedik. A harci-koreográfiát mi megcsinálnánk, az alaptörténet megvan, semmi féle költséges számítógépes effekt nem kell mert mi mindent igazából csinálunk,(kaszkadőr-szinész-ségre készülünk!!) megtervezzük majd elpróbáljuk. EXTRA DOLGOK AMIT TUDUNK: ELŐRESZALTÓ 3-FAJTA, ELŐRESZALTÓBÓL-KÉTTALPAS RUGÁS, ELŐRESZALTÓBÓL-EGYTALPAS / FEJBE / HÁTBA / MELLBE, HÁTRA-KÉZENÁTFORDULÁS, HÁTRA-KÉZENÁTFORDULÁSBÓL-KÉTLÁBBAL MELLBE / FEJBE / HÁTBA, SAJÁTFEJLESZTÉSŰ, LÁTVÁNYOS HÁTRA-OLDALRA-SZALTÓS-TÉRD-RUGÁS / LÁBBAL IS-FEJBE, ÉS A MODERN THAI BOX ELEMEI + CAPUEIRA. MINDEN IGAZI PL.:ARCBA-RUGÁS, FEJBE-RUGÁS, FEJBE-TÉRD-RUGÁS + IGAZI ÁLLKOPPANÓS-ESÉSEK. Már csak Önökre van szükségünk, de ha úgy gondolják, Önök csinálnak mindent, csak kérem gondolják át. Az iskolát pedig magántanulóként folytatjuk!

A két személy: K.T.: 17-ÉVES lesz szeptemberben,

E. I.: 18-ÉVES lesz augusztusban.

Izgatottan várjuk a válaszukat.
Előre is köszönjük!

A (VIDEÓNK) CSATOLVA VAN A LEVÉLHEZ!!
AZ EGÉSZ FILMET ELVISSZÜK MAGUNKAL, HA ÚGY GONDOLJÁK, HOGY ADNAK NEKÜNK EGY ESÉLYT.

Tisztelettel: E. I.

2 megjegyzés:

Anonymous said...

én adnék. és ezzel stoppolok is egyet egy filmre velük.
tomi voltam

metyer said...

ez nagyon kemény gyerekek. beszélni kéne velük..