Sunday, September 13, 2009

London Life 75

Electric Cajon project (sponsored by Hope)

(ez a post a vásárlás jegyében készült, ugyanis most jött el az ideje annak, hogy ezt meg is tehetem 11 hónap után.)berendeltem egy két dolgot az electric Cajonomhoz az ebayről.
van ez az erősítő.

Laney LX20D Guitar Amp Combo. (65 font postával együtt)nem találtam értelmes videót, de a kis reverb miatt ezt beteszem ide.meg ez a pedal effect, ami basszusgitárhoz van alapból.

Zoom B1 Bass Guitar Multi-Effects Pedal (54 font postával)

jövő héten intézem a forrasztást a Cajonban, aztán várom az elektronikus kütyüket, hogy felverjem velük a házat.
majd a következő lépés a loop station, amivel több sávban tudok majd játszani élőben. na akkor kiálltom el magam, hogy reszkessetek britek! mert érkezik a pajta transz!!!

és hogy eltérjek a tárgytól, ezt a bicajt vettem nemrég, nagyon szeretem. 150-et kért a srác, mondtam neki, hogy 120, amire azt mondta, hogy bocs, de neki egyetemre kell mennie és kell a pénz. na erre már köszöntem is volna el, mert biztos voltam benne, hogy oda nem adja ennyiért, mire hirtelen kinyögte, hogy 125? jóvan akkor, legyen:)friss pofa.


3 megjegyzés:

aPepe said...

FRISS POFA!!! Óriási vagy Rendzsó, nagyon várom a fejleményeket.
Tudom, hogy nem sikerült olyan szépre és stabilra az előlap, így a loop station utáni upgrade lehet egy utángyártott előlap is. Esetleg kimegyek egyszer és legyártom ott helyben.

(Amúgy ha nagyon széttöredezik majd a diszkótól meg tudod fordítani!)

Bt said...

óriási!
várom az első videót az összedugott "vonatról"!
a zone egyébkén tipikus metálcucc
olyan kemény hangzásaid lesznek, ó máj gád! ha a fekete (sic!) bringádat még hozzáveszem! hm hm.
a bőrcsízmádat persze nem mutogatod? mi? pedig van egy, ugye, BIIZtos...egyébként
kívánom, hogy az ebayen a loop stationt is hasonlóan kedvező áron
találd meg! a kufár mindenedet! éljen a szabadkereskedelem és a minőségi változás!

baksapeti said...

Az én lelki szemeim előtt egy komplett HOPE effektsor áll a cajon mellett. Van benne plate reverb, egy szinte fokozatmentesen állítható rugós cucc, egy hangversenyzongora harmonájzernek, és természetesen egy nagyon komoly csöves torzító a végére, hogy a szalagos delay-ről ne is beszéljek. Egye fene, a loop station lehet digitális (habár szalagosból jobb lenne az is). És mindehhez egy nagyon fullos turnékamion két vontatvánnyal. Az egyikben épp, hogy elfér majd a sok cucc, a másikban meg be van rendezve egy disco. Vélemény? :)