Tuesday, September 8, 2009

Tiéd a klub, nekünk építed.Azt már mindenki tudja, hogy kedvenc klubunkat nem veszi ki a Labor, ebbéli örömömet fejezném ki én is:

HURRÁ!

Azt javaslom, hogy használjuk ki ezt a lehetőséget, sok bulira, palacsintára, mű és vészeti tevékenységre illetve bármire, amelyben örömünket leljük.

Az üresen álló lakásokra pedig segítsünk bérlőket keresni, hogy a drága főbérlő is elégedettebb legyen. Továbbá bármilyen felújításra, állagmegóvásra való törekvést nagy örömmel fogadunk, a virágcseréptől a csilliómillás pályázatok felkutatásig, megírásáig és megbundázásáig a Royal részére.

Ésésés, ha visszatérek a távoli, gonosz városban töltött kiküldetésemből, irtózatosan turbózzuk fel a zenélést, minden területen, legyen szó próbákról, dj-s gyakorlásról, hangszerkészítésről vagy remixek keveréséről.

Ide kapcsolódó felhívás: mindenféle zenészek csatlakozását várják a klubban próbáló viharvert zenekarok. Leginkább dobosra van szükség, de ha bitang free disco-t játszó rézfúvósok akarnak (velünk egy követ) fújni, én annak sem vagyok ellenére.

Ismételt HAJRÁ!

6 megjegyzés:

metyer said...

rendben van.
magam részéről állok elébe.
bár én csak bevándorló vagyok.
:)

Mityo said...

szuper, és mi találkoztunk már amúgy?

Bt said...

találkoztatok hát ő a matyi jankó matyi

Mityo said...

yoyoyo

metyer said...

ehhehe!
Kész vagy mityo!
Sose láttalak még amúgy, de így messziről elég szimpatikus vagy... :)

Mityo said...

a számom azért nem adom meg, höhö