Monday, December 7, 2009

Cost Disco - T-Connection

Nagyon rákattantam mostanában a bahamai T-Connection bandára. Igazi klasszikus diszkó, pontos és kőkemény és természetesen néger férfi énekhang van benne, mert az igazi diszkóban csak néger férfi énekelhet! :)




Legyen első itteni slágerük az "Éjfélkor" címet viselő sláger:

Nagyon kedves kis videót vágott neki össze a felhasználó.




Aztán egy kicsit betonosabb darab, "Take it to the limit". Igazi olyan, amire senki sem marad ülve. Érdemes megfigyelni itt (és a többi számban is persze) a szintetizátorhasználatot, igazán egyszerű, de nagyszerű hangokkal operálnak végig, a stacattós hangok elől, az akkordozósak szépet hátrarakva, de szerves részeként a tánctérnek. Szóval kiderült számomra, hogy T-Connection úrék nagyon értettek a groove-hoz, mint olyanhoz.



...és végezetül egy olyan szám amit a Baksa Petivel tátott szájjal néztünk végig a múlt szombati bulin (pedig egy kép a klip végig :)) Érdemes számolni a szám "részeit" és a megszólaló hangszerek számát. Félelmetes tempó az első taktustól, betonpontos dob és basszus és a téma is mennyire kifejező. "On Fire" Félelmetesen jól játszanak a pergővel közös tapssal, hihetetlen energiát ad! Ez a szám azt hiszem überelhetetlen! Jó táncolást mindenkinek!

0 megjegyzés: