Monday, August 16, 2010

Bezár a Radio Cost

kedves olvasók, a Radio Cost a mai napon megszűnik létezni, azaz nem lesznek már új postok, kár is visszatérni az oldalra, hacsak nem a régi postokat akarjátok elolvasni, ahol rengeteg értékes ill. érdekes témát, beszámolót stb. lehet találni.
az oldalt abból a megfontolásból hoztam létre, hogy legyen egy olyan nyílvános hely, ahol a neten keringő infromációkat, videókat stb., amikbe belefutunk, megoszthatjuk itt egymással ill. írhatunk saját blogot, vlog stb.
nekem mániám ez a közösségi dolog. a közösségek meg időszakosak sajnos. mindenki változik, nem is lehet megmaradni egy helyben. és akkor tudunk továbblépni, ha le tudunk zárni dolgokat. ha nem megy a lezárás, akkor csak agónia van.
ezt az agóniát éreztem már sokszor, mikor láttam, hogy nem pörög az oldal. és ha valami nem pörög, akkor nincsen benne élet sem. a postokban van élet, de az oldalban már nincsen. majd lesz másik blog, ha lesz rá igény. de nem hinném, hiszen a facebook beszippant mindent. olyan mint a Semmi, a Végtelen történetben. gyorsan terjeszkedik és nem marad utána szar sem, bocsánat. meg amúgy is elég volt ebből a netes maszlagból, jobban jár mindenki, ha inkább a kezébe vesz egy könyvet.
köszönet mindenkinek, aki itt volt. komolyan, bravúros kultúrtörténeti cselekedet volt, ami most már múzeális értékkel bír.
(nehogy azt higyjétek, hogy irónikus vagyok. nem, komolyan jó érzés levetni ezt a köntöst.)

5 megjegyzés:

aPepe said...

ha nem könyvet, akkor fűrészt :)

én várom a következőt. olyan nincs, hogy egy bumeráng elveszik, úgyis ottvan a fűben és megtalálod később!

Mityo said...

Holnap este 6kor illegális Hot Magnets búcsúkoncert a Sörpatikánál.

Aki nem lesz ott, az máshol lesz.

Mityo said...

MLOG

Mityo said...

http://www.youtube.com/watch?v=u-H8-j7OZQQ

Mityo said...

A csokkercsapat idei aug. 20-as mixe. 27%-kal csokkerebb.

http://www.mixcloud.com/suhaid/suhaid-dj-haze-nagy-beatek-a-kis-vilagbol-another-hungarian-45s-mix/