Saturday, October 2, 2010

Tube Cost Porn Short

nézzük, amíg lehet. úgyis leszedik, előbb vagy utóbb...

6 megjegyzés:

roomann said...

ez az index videoi között is fennt van, sőt már posztoltam is asszem :)
http://film.indavideo.hu/video/f_felalom/
A 2010-es filmszemlén ment és akkor felpakoltak jópár kisfilmet.

Erre nagyon jól emlékszem, a többi kiesett.. :)

roomann said...

nem posztoltam :(

amúgy meg hihetetlen méretű cenzúra van már most is a neten és ha sikerül végre megeggyezniük a digitális nagyhatalmaknak, akkor ez előre láthatólag még jobban fokozódik. Orwell írásai ehhez képest romantikus leányregények, az előző rendszer besúgóhálózata pedig megmosolyognivaló kalandjáték.

aPepe said...

Nem mondom, hogy nincs hangulata, de nem értek vele egyet :)

roomann said...

aPepe jó a duma és asszem tudom is hogy miért nem értesz egyet :), de ha kedved akad részleteznéd... ha nem, nem baj

aPepe said...

Vannak dolgok, amik szépek. Pl. egy virág. Vagy egy naplemente. Vagy lassítással egy széttörő pohár. Vagy egy csoki, legyen a balatonszelet. Tök jók így magukban. Ezek legyenek egy rendszer moduljai.
Ezek nekem olyanok mint egy "gyári" gitárfelvétel pl. a Reason zeneprogramban. Tök jól eljátsszák, jó a felvétel, ritmusos, stb. Vagy egy jó dobgroove. De jól szól, de szép. Ha előregyártott, ez is egy modul.
Ezeket lehet szépen kombinálni egymásután. (ez a filmezés is, de ott sokkal elemibbek (is lehetnek!) ezek a modulok). A balatonszelet kecsappal érdekes kombináció. Vagy ez a gitár egy tök másik dobbal.

Vagy a szexfilm a szétolvadó filmmel.

Az vele a bajom, hogy attól, hogy használod a) rombolsz (a film, mint anyag pártját védem - ezt ismeritek) b) nem használsz új dolgot. Az hogy ez szexfilm vagy home, szinte mindegy. Ugyanilyen hangulata lenne amúgy futkározó kisgyerekekkel is. Főleg, hogy a zene ugyanerre dob rá (balatonszelet balatonszelettel :).

Amúgy anno "balesetből" olvasztottam feketefehér filmet. Na ott sokkal érdekesebb, az a rész, ahol kevésbé exponált a kép (sötétebb - több az ezüstmaradék) előbb kezd el dudorodni, mint a fehér részek. A sötéthajú fej egy pár pillanatig nagyon keményen eldeformálódik, míg a többi részlet kevésbé.

Sokmindentől függ amúgy az olvasztás. A vetítőtől (pl. az enyémben van hőzár, ha leáll a film egy nagy kerámialap esik az izzó elé). A film anyagától, vastagságától, a képrétegek számától (ff-nél 1-2, a színesnél 3-4). Ilyenek.
Én mindenesetre, talán azért is, mert S8 digitalizálás közben tanultam meg vetíteni, ahol elég kemény hiba volt az olvasztás, nem szeretem. Meg amúgy is, aki fűzött már be, hívott elő filmet, és benne van a kezében az a tekercsenként 2-3 óra munka eleve nem fog vele egyetérteni!

roomann said...

köszönöm