Saturday, November 13, 2010

Cost Napi Kérdés

ha azt akartuk, hogy legyen blog, akkor miért nem pörög? érdemes egy halottat pátyolgatni?

8 megjegyzés:

aPepe said...

Ki az aki minden nap pörög? Én elnéző vagyok.

Renato Csatich said...

azert szuntettem meg a blogot, mert nem porgott senki. most van 12 postolo elmeletileg. ez nalam napi minimum 4 postot jelent alapesetben. az mindegy, hogy mit tartalmaz a post.amikor latom, hogy ilyen gyer a termea, akkor azert elszontyolodom, mert igy nem sok elet van az oldalon. de megyek tovabb, mi a faszt csinaljak. csak nem akarok egyszemelyes, vagy ketszemelyes blogot. mert akkor inkabb atterhetnenk a levelezesre:)

a postoloknak a kornyezetukbol le kell csapolni a hasznos infokat. itt a blogban nem csak az a lenyeg, hogy mi tetszik nekem, hanem, hogy hanem, hogy mi van a kornyezetemben, ami masnak tetszik pl. vagy amit sokan neznek, hallgatnak. ilyenbe meg allandoan bele lehet futni es bedobni a blogba. ha vagyunk 12-en, akkor miert nincsen legalabb napi minimum 4 post?
de mindegy, nem ideges vagyok, csak akkor ez itt jelez nekem valamit. azt gondolom, hogy nincsen eleg erdeklodes a dolog iranyaba vagy ido nincsen ra vagy net, nem tudom. de akkor meg minek csinalni?

roomann said...

csak a halottakat érdemes pátyolgatni, az élőket rugdosni kell, ki nem szarja le ha nem pörög valami, ez teljesen lényegtelen szempont...

Mityo said...

az élet a népek ópiuma

Renato Csatich said...

ki nem szarja le, hogy üresek a mozik? (vagy ha telt ház van, akkor a mátrixot játszák éppen, vagy az avatart.)
ha valamit csinálunk, akkor azt nem érdemes leszarni. egy 12 fős blog ha nem mutat fel többet átlag napi egy-két postnál, akkor ott már gáz van.abban meg semmi inspriáló erő nincsen.
ha a körübelüli aktív 4 postolóval számolok, ez akkor is kevés.inkább klikkeljünk más oldalakra, ott többet fogunk kapni. vagy maradjunk a facebookon.

roomann said...

féreértés! nem amit csinálunk az van leszarva, hanem az amit nem csinálunk, ez óriási különbség. nekem nem azért fontos a cost mert minden nap van (vagy nincs 4 post), hanem azért mert ha van mit mondanom azt elmondhatom, ha nincs mit mondanom, akkor meg nem kell kényszerbeszélnem.

de már látom hogy el akarod venni megint a játszóteremet, amit nekem csináltál

tessék vidd

Renato Csatich said...

nem jobb egy olyan játszótérre kimenni, ami tele van gyerekekkel mint egyedül hintázni ugyanott?

a pörgés meg azért kell, mert pörgés van. ez most a korszellem. ha frissek akarunk lenni, sűrűbben is kell frissíteni a blogot. gyorsnak kell lenni és rugalmasnak. ez egy blognál is alapkövetelmény, és nem újkeletű a costnál sem.

itt a kérdés az, hogy megmaradunk e magunknak (leszakadva a pörgésről), vagy tudunk e szólni másokhoz (legyen az akár egy idióta videó is, ami miatt jó volt az oldalra látogatni stb.)

ha nem teszünk ki minél többen minél több postot, akkor elveszítjük a színezéket is, ami ahhoz kell, hogy figyelemfelkeltő legyen a blog és ráadásul még érdekes is valami miatt. ez utóbbit nevezzük cost szellemiségnek, mert ez a magja nekije.

roomann said...

értem én ezt a logikát és lehet, hogy holnap vagy tegnapelőtt én is így akarnám, de most ez nem érdekel, sőt inkább felbosszant, hogy azért mert pörög a világ, nekem is pörögnöm kéne. a színezék persze jó dolog, bár én egyedül mindig jobban szerettem a játszótéren lenni. lehet hogy egoizmus ez vagy pusztán csak a másoktól való félelem miatt volt így. nemtom.