Tuesday, January 18, 2011

Cost Music - Stunts

Egyik legmeghatározóbb autós játéka gyermekkoromnak. A zenéjét álmomból felkeltve is herz-re pontosan eldúdolom ha kell :)



Azért volt nagyon jó mer volt benne pályaszerkesztő. Csináltál valami szivatós pályát és versenyeztél rajta...
Egyszer bent hagytam a moziban a régi laptopot, ami tele van '97 előtti játékokkal* és a mozigépész cimbora az összes létező rekordomat megdöntötte......
*ez a '97 szerintem fontos a játékok szempontjából. A technika valahogy akkor érte el azt a vonalat, ami után már kikapcsolta az emberek fantáziáját. Ez után szerintem nagyon ritka a jó PC-s játék.
Még egy pálya a játékból:

3 megjegyzés:

Mityo said...

Nekem is sok órám "van benne", és a zenéjét én is máig dúdolom, bár inkább azért, mert akkor lett hangkártyám, azelőtt max. csak a pc-hangszórón szólalt meg a csipogás, bár volt egy flipperprogram, amely elég jól kihasználta azt is, konkrét zenét írtak a csipogóra.
Ami nagyon tetszett még benne a pályaszerkesztőn túl, az a felvétel lehetősége, és a visszajátszáskor különböző kameraállásokból lehetett felvenni a versenyt.
Ja meg csomószor bugos volt a program, és a fizikai törvényeket meghazudtolva repült hatalmasakat a kocsi.

Mityo said...

Azt viszont nem mondanám, hogy ez után megállt az élet. Azért mert jobb grafikai meg számítási lehetőségek jelentek meg, csak realisztikusabbá váltak a dolgok, a játékos fantáziáját átvette a játék készítőinek fantáziája, de csak részben.

Személyes kedvencem későbbről (ez is lassan tíz éves) a Midtown Madness játék, annak is az első része (bevallom a harmadikat és esetleges későbbieket nem ismerem) lehet hogy linkelek is egyet belőle.

vijna said...

nagy királyság volt.