Saturday, March 5, 2011

Egy javaslat

Azon gondolkodtam, lehet, hogy hülyeség, de szavazni lehetne arról, hogy akarunk-e politikai posztokat vagy sem. Bár ha jól látom a szerzők száma páros és nemis biztos, hogy mindenkihez eljut ez a poszt. Esetleg e-mailben rendzsaw elküldheted. Ez ugyan öncenzúra, de talán ez belefér. Mit gondoltok?

3 megjegyzés:

Unknown said...

Én úgy nagyon a politikával nem foglalkozom. Ha a post címe is egyértelműen politikai, akkor nem nyitom meg, ha beleolvasok, és ott derül ki, hogy politikai, akkor abbahagyom. De ha bárki, akárki akar itt politizálni, ám tegye. Engem nem zavar.

roomann said...

Ja én ha úgy alakul természetesen a jövőben posztolok ilyesmit is, még mielőtt kialakulna a végeredmény küldök is néhány újabb vlogot, politika témában, amúgy jó esetben nemcsak a címben, hanem a címkék között is ott szokott lenni az árulkodó kulcsszó, így még csak bele sem kell olvasni a posztba. ha marad a politika, nagyon fogok ügyelni erre.

Renato Csatich said...

Benne vagyok a szavazasban, de csak akkor, ha szavazunk arrol is, hogy legyen e afro cost, jazz cost, jazz guitar tortenet, costume cost, wood cost, boomerang cost, tudomanyos vidampark stb. rovatok.
Csak azt akarom mondani, hogy gyerekek, ne szorakozzunk, hanem postoljunk.