Friday, May 20, 2011

Hess ki Trier!!!

Lars von Trier-t kitiltották Cannes-ból!

Egy nácival kevesebb?

6 megjegyzés:

Renato Csatich said...

a náci zsidaja megint nagy reklámot csinált a filmjének:)

az Európa című filmjében egy kis epizódszerepet is adott magának, ő az áruló zsidó, aki feladja az egyik mukit, már nem tudom, kit. de ez is vicces, hogy azt hitte zsidó származású, erre eljátszik egy Júdást.

roomann said...

Bergman sokat ír arról, hogy a filmjeit a közönségnek készítette, és nem nagyon merészelt olyan munkákkal előállni, amiket igazán szeretett volna megcsinálni, félt a bukástól..

de hogy is jön ez ide?
(és ezzel az itt is már többször tárgyalt problémát érintjük, Tarr, Hamvas stb.) ha megszólalsz, ha úgy beszélsz, ahogy éppen kedved tartja azonnal rádhúzzák a vizes lepedőt. Csak azt nem értem, hogy miért kért bocsánatot, véleményem szerint semmi olyat nem mondott (legalábbis a médiában erősen megvagdalt szöveg alapján, merthogy a teljes sajtótájékoztatót nem állt módomban meghallgatni), amiért bocsánatot kellett volna kérnie. ez megint egy álszenteskedő seggfej műsor.

roomann said...

ugyanaz a történet mint tarrnál, a film már régen nem számít, persze tarral ellentétben trier azért eljátszadozik ezzel a szituval és úgy tűnik leperegnek róla az ilyen faszságok...

Renato Csatich said...

itt a teljes szoveg angolul, eddig csak beleolvastam de nagyon vicces! jo kedve volt es elengedte magat, ennyi. erdemes elolvasni.
http://nymag.com/daily/entertainment/2011/05/the_10_most_controversial_thin.html

nem gaz, hogy bocsanatot kert szerintem, ez hozzatartozik a dologhoz. o meg akar filmet csinalni. Tarr mar nem.
ez nem amolyan beadom a derekam szitu, ez csak formasag. akkor cseszne ki magaval, ha megmaradna a szituban, hogy o komolyan gondolta stb.
ovodas a szitu, de ezert nem is fontos annyira.

roomann said...

jaja én se úgy gondoltam, hogy gáz
csak fölöslegesnek érzem

Bandzsaw said...

Nocsak! 5 hsz van már! :)
Ahogy elnéztem az általam belinkelt linket, ott is megindult a kommentezés, érdemes elolvasni.
Fura, manapság minden fórumban felüti a fejét egy meddő vita, amiben két fél vitázik, de az a mentális pont, amiből ellentétjük származik, teljesen nevetséges és semmilyen.
Aztán néha-néha felüti a fejét egy 3. csoport is, ők a "szimpatizánsok". :)