Tuesday, June 7, 2011

Kiállítás Cost

Ahogy Chamicaze már megvillantotta...

EKF kiállítás a Csopor(t) Horda Galériában.


Júniusra, a POSZT idejére szervezünk egy csoportos kiállítást a Horvát Színház Csopor/t/ Horda Galériájába. A kiállítással a tavalyi évnek szeretnénk emléket állítani, melyben kifejeződik, hogy a pécsiek: a Pécsen élő, dolgozó emberek hogyan összegzik magukban az Európa Kulturális Fővárosa 2010 programsorozatot, és általában az elmúlt év helyben szerzett benyomásait. Lehetőséget szeretnénk adni minden, az ügy iránt érdeklődő helyi polgárnak, hogy kötetlen formában hangot adjon véleményének. Elsősorban azoknak a véleményeknek, amelyek a város saját, hivatalos fórumain és felületein nem jelenhetnek, nem jelenhettek meg. Szeretnénk a városról - a város kultúrájával ténylegesen érintkező, azzal együtt élő emberek bevonásával - egy őszinte és hiteles pillanatképet készíteni a jövő számára!
Nem csupán, és nem elsősorban műalkotásokat várunk, hanem bármilyen tárgyat, fényképet, írást, hang- és videofelvételt, mely alkalmas lehet a város életének, építészeti arculatának átalakulásával kapcsolatos érzések, hangulatok megjelenítésére. Természetesen örömmel fogadunk bármilyen hagyományos, vagy éppen rendhagyó művészi alkotást, megnyilvánulást is, ha az a fentiekben leírtaknak megfelel!

Minden művet, bemutatásra szánt emléket, megosztani kívánt véleményt szeretettel várunk, 2011. június 9-ig, a Csopor/t/ Horda Galériában!

0 megjegyzés: