Sunday, October 27, 2013

Blog Cost

Kibaszott bénán csajozok. Emlékszem volt egy csaj, akinek virágokat csempésztem anno az ajtaja elé éjszakánként (kinyomoztam a főkapu kódot). Mozi után éjfélkor szedtem ilyenkor ősszel körömvirágokat a városban és hajnal fél6 kor kidiszítettem vele az ajtaját. Utána 6-tól fél 8-ig a ködös mecsekoldalon motoroztam és a Mini Vissza a városba című dalát dúdoltam. Akkoriban még csak próbálkoztam a meditációval. Egyszer a szkókón össze is futottam talán pont ezután a virágos után a Dáviddal, akinek nem mertem bevallani sem az udvarlást, sem a medi próbálkozást, ami persze nem sikerült, hiszen hulla fáradtan csak ülök és örülök, ha nem alszom el.
Most süteményt vittem az egyik bolti eladó csajnak a szomszéd városban. Hihetetlen szitu, kivülről látom magam: érzem, hogy taszít el, hogy ne csináljam, közben mondom mint egy gép amit akarok, hogy nincs e kedve találkozni satöbbi. Pedig mostmár lassan harmadik éve, hogy medizek és még mindig nem lettem buddhista. Bele belefutok, sőt talán vonzódok is az olyan szitukhoz, ahol zavarba jöhetek. Fasz se tudja milyen perverzió ez.
A medit kicsit nehéz összeegyeztetni ezzel a sokat menős melóval. Inkább esténként tudok csinálni egyet, ezt se minden nap - vagyis próbálom. Bezzeg a Lőweyben a kis irodámban, ahol az akkori csajommal, aki egy tanár lánya volt majdnem fel is avattunk egyszer, szóval ott az első óra alatt, 7:50 körül, mikor még gyakorlatilag mindenki alszik - fantasztikusan lehetett medizni, még erőszakhoz fáradt tanári mormogás a szomszéd teremből, félrerakott telefon és a mögöttem fűtött a radiátor a legerősebb emlékeim. Meg az, hogy annak a csajnak micsoda óriási orra volt és félelmetesen ki tudta kerekíteni a szemeit mikor elélvezett - imádtam. Na őt nem balfasz módon szedtem fel, de most tényleg bénázok..
Közben az őszi érzelmi mágnesviharban, ami miatt nyilván efféle faszságokat kényszerülök írni idiótábbnál idiótább harmóniákból csinálok valami zene vázat. Most rendelek egy menő stúdiómikrofont ezt a dalt majd felénekelem rendesen is. Az őszök szokás szerint beütnek, nem tudom miért, talán a télre való felkészülés. A ködök, amiket imádok reggelente, néha belehajtani 120-al, meg néha éjjel kipróbálni, hogy menet közben kikapcsolt fényszórónál mikor kezdek félni. Tényleg nem értem ezt a perverziót. Biztos valami nagyon menő őrangyalom van, kénytelen vagyok partizni vele.

6 megjegyzés:

Renato Csatich said...

en is agyaltam sokat, hogy miert csinalom meg ugyanazokat a hulyesegeket (barmilyen teren), amikor medizek minden nap mar joideje (reggel biztos, az sosem maradt ki, csak a delutaniak esnek ki sokszor). aztan arra jottem ra hogy ezeket nem lehet kikerulni, mert a medi miatt az ember nem valtozik, tehat ugyanugy fogjuk a jot vagy a hulyeseget bevonzani mint eddig (na jo, kevesbe) csak mas lesz a hatasa rajtunk. gyorsan elillan es nem marad rajtunk, lerazzuk magunkrol egeszen egyszeruen. tehat a medi a flexibilitast erositi. igy nyugodtan zavarba lehet jonni minden nap, nem lesz belole gond:)
a csajozassal kapcsolatban. szerintem most inkabb a csajok fasziznak, mi meg varunk rajuk, hatha bekopognak es felkernek egy tancra. ez az ev nekem egeszen katasztrofalis ezen a teren. de hat ez egy ilyen ev, mondom magamnak:))

Renato Csatich said...

Pepe a reggeli medit ne hagyd ki:) csak egy felo oraval kell korabban kelni, de utana a kodben tutira tovabb jutsz!:)

Renato Csatich said...

a dubmen egeszen David Lynches (van most uj albuma)

seko said...

Jó napot kívánok!
Szerintem nagyon menőn csajozol,elvégre udvarolni nem krumplis tészta.
He-he,ha azé medizel,hogy "buddhista" légy abban segíthetek.
A Transzcendetális Meditáció nem buddhista gyakorlat.
Amit a Reni ír,én is tökre ,így látom,de részedről meglepő ,hogy olyan dolgokat amit én szupernek látok ,te a perverzió szóval jellemzed.

md said...

Na most kell megtudnom, hogy akkor csajoztál! emlékszem. meg a kibaszott hangos motorodra, szerintem az ébresztett. :)
És szerintem is menőn csajozol. Már amiket ideírtál az menő! Sőt még annál is több: ihletett!

aPepe said...

Na jó, de ti csávók vagytok - már bocs, de akkor csajozok jól, ha összejön a csaj, nem akkor, ha ti mondjátok..már meg ne sértselek titeket :)

Annyira meg én is vagyok buddhista, hogy tudjam, hogy a "perverzió" meg "jó" ugyanazt jeletni. Elvégre minden ugyanazt jelenti, nem?

Plusz amit még le akartam írni. Amiért nagyon szeretek medizni, hogy minden helyzetben egy olyan reflexitást kapok, azaz minden helyzetben képes vagyok magam észrevenni. Szárazabb matekos példával, ha pl. egy fájdalomba belesüllyednék, akkor sokkal gyorsabban észreveszem, hogy hoppá, de én én maradtam, a körülmények változtak, nem én.

Persze annyira is buddhista vagyok már, hogy ha le tudom írni, hogy nem változtam, már változtam is :-)

Asziszem inkább Taós vagyok, nem Buddhás.