Tuesday, November 26, 2013

Woodcost

Ez a legutóbbi hangszer, nem is nagyon reklámoztam. Egy Leőweys srác rendelte, vagyis már végzett, meg én is végeztem ott, de ott ismerkedtünk meg, 4-es volt, mikor ott melóztam.
De nem is a hangszer most amiért írok, hanem a végeiből leeső kis fadarabok, amikből nagyon szeretek akármit csinálni, pl. kisautót. Ilyen kisautókra már kifejlesztettem egy technológiát, így egészen nagyüzembe tudom csinálni őket (eddig kb. 80 darab készült). A sima fenyő az originál modell, ezeket játszóházakba vittem és a gyerekek maguk festik ki és csavarozzák (bevallom a pótkerék felcsavarozása is az ő ötletük volt - hiába, a társadalmi kérgesedés már engem is elért - itt mutatkozik - de sebaj, ugye :).
Annyira népszerű, hogy a tartalékokat is mindig fel kellett élni, a lányok is nagyon szeretik. Szóval csináltam most pár "polcra való" darabot is, hogy legyen demó és hogy meg tudjam hirdetni, mert arra gondoltam bárkinek kellhet hangszermaradékból készül kisautó :) Szívesen gyártok, akár nagyobb mennyiségben is (100 db max - de még gondolkodom, hogy lehet több is :-)). A világosabb fenyő ár 350, tíz db-os rendelés felett. A sötét fekete dió 450. Reklámozzátok, fejlesztő játéknak szoktam csúfolni, de tényleg, apukák is beszállnak festeni, csavarozni - a lányok is csinálják - szerintem a tanárok is imádnák. Közösségi házaknak, stb. Festhető akrillal, temperával, akvarellel is akár.

0 megjegyzés: