Thursday, October 23, 2008

I'm a Cyborg, But That's OK (2006)


Park Chan-wook-tól megnéztem az I'm a Cyborg, But That's OK című filmet. letöltöttem, így mindenkit arra buzdítok, hogy töltse le, mert moziban a korábbi zseniális bosszú-trilógiáját sem lehetett megnézni, csak dvd-n, amit mondjuk meg érdemes megvásárolni itt (nem pénz érte, sőt!!).

aki látta a trilógiát, gondolom nincsen kétsége afelől, hogy minden idők legnagyobb bosszúfilmjeiről van szó. ilyen drámai események talán Trier filmjeiben villannak fel, de itt megkapjuk hozzá azt a látványvilágot is, ami egy több mint igényes koreai akciófilmhez dukál. minden beállítás egy örömóda a FILMhez. kubrick keveredik kitanoval. kill bill és testvérei elmehetnek a pinyóba.

aki nem látta a star wars-t, annak nem volt gyerekkora. aki meg ezt a vengeance trilogy-t nem, annak meg kimarad a pubertáskor, minimum!

a gagyi slide show csak a katartikus zene miatt. sírjatok!


de pár szó az új filmről. könnyed szerelmi vígjáték, színpadra is kívánkozik a story. egy pszichiátriai osztályon vagyunk, lehet szurkolni a szerelmeseknek, velük van az egész osztály, a zenei aláfestés bármelyik amerikai filmben elmenne, de itt az a poén, hogy képileg is megkapjuk azt, amit a túlcsorduló és olykor igen pajkos dallamoktól.
kedvenc részek, kedvcsinálónak:




0 megjegyzés: