Tuesday, November 11, 2008

London Travel 13

szombaton elmentem az első házibuliba, természetesen Kata jóvoltából.

vegyük számba, kik voltak ott: sok-sok pécsi lány és pécsi fiú, de tényleg. egy-két lányt ismertem is látásból, akik a házat bérlik közösen. szóval erre nem számítottam. és jó magyar szokás szerint a kis konyha adta a főhelyszínt, nagyon élvezetes volt, komolyan! imádom a konyhákat, ha emberek ácsingóznak, társalognak, esznek-isznak vagy táncolnak benne! a legjobb színházakat lehetne létrehozni konyhákban. le a szobaszínházakkal! miért álltunk meg a szobánál, amikor itt a konyha??!!! vagy a fürdő..
A.E. Bizottság:

aztán voltak lengyelek is sokan: egy nagyon szimpatikus házaspár, két lánytestvér, egyikük a tündéri Ella, akinek a szülinapját ünnepeltük, aztán ott volt Maya is, akivel úgy kellett beszélgetnem, hogy a félhangos zene mellett szájról olvasott, mert rosszul hall amúgy is, van neki ilyen hallókészüléke. ez nagyon érdekes helyzetet teremtett, de szerencsére jól elszórakoztunk.
aztán megismertem John-t is, aki english velejéig és nagyon jó fej, és a személyében megvan az első angol barát. remélem, fogok vele találkozni gyakran. 15 éve szaxizik, főállású zenész. majd megnézem őket, jazz-t nyomnak persze. ott volt Hannes is, aki John szerint ő london egyik legjobb gitárosa. na ezt majd megnézzük ma este, mert ma lesz Kata búcsúpartija és ők fognak zenélni. majd a dobosnak valami port adagolok az italjába, hogy idő előtt kifeküdjön és kétségbeesve újabb dobos után kiáltsanak hogy jöjjön a disco a népnek.
ott volt Phil is, az egyik magyar lánynak a barátja, végigtáncolta az estét akár egy profi traveszti. érdekes, hogy vele volt a legjobb beszélgetnem, tehát őt értettem a legjobban. falusi gyerek, londont nem nagyon preferálja, inkább a vidéket. jó arc.
szuper este volt és...
és...
megismertem Ellát...

2 megjegyzés:

aPepe said...

DISZKÓÓÓÓÓT DISZKÓÓÓT DISZKÓÓÓÓT!!!
Rendzsó, azóta diszkó után sírok, komolyan!
Üdv Ellának :)

iku map said...

altató!? üsd ki a **c*be! aztán hadd huppogjon!
Ella, mi?
:D