Wednesday, March 25, 2009

A sátán kurvája

na ez most itt tényleg korhatáros. csak akkor nézd meg, ha akarsz a szarnak egy pofont adni. nem tudom, meddig lesz fönt ez a videó, gondolom, nem sokáig.
a jó az egészben talán az, hogy a közönség mintha nem is venné a lapot, szóval olyan az egész nekem, mintha egy hülye kiállítás lenne, valami idétlen kuriózumról, ami igazából nincs is, csak a színpadon létezik, oda való, egy vitrinbe. tehát színpadiasan szar.


17 megjegyzés:

aPepe said...

húúúú. bevallom, valaki (szerintem öcséd) mesélt már erről, de akkro végig sem gondoltam igazán (azt hiszem ez normális...nem?)
Aztán most, a szó szerinti első benyomás (höhöhö).
Ez szar. nem azért mert nem vagyok metál rajongó, mert az vagyok :) ráadásul a nőket is szeretem, de ilyen kerékbetört izzadtságszagú élettelen vackot baszki régen láttam. Félelmetesen végiggondolatlan közhelygyűjtemény olyan dolgokból, amik nem színpadra, de inkább sehova sem valók. Ez a fejbehugyozás erre azt mondaná a doktor kollega, hogy NNNNNAAaa.
Ha feleennyi lenne és megállnak a nyalásnál, azt mondom, hogy ez egy viccesnek szánt polgárpukkasztás.
Ha tényleg velejükig metálok akarnak lenni (már ha ők hiszik, hogy van olyan), akkor is max ujjaznak.
Szerintem viszont nem tudtak mit kitalálni, hogy fokozzák a láthatóan zavarban lévő (az nem rossz, nem azért), de szerintem egyeltalán fel nem izgatott (sem zeneileg, sem szexuálisan, mondjuk az őszinteség meg a szépség (ami nem ugyanaz véletlenül?) hiányának ezt betudom) közönség hangulatát, hát bazdmeg fejbehugyozza a másikát...
az meg, hogy az egésznek ezt a nyúzikmerköting formát választották, meg igazán a legbénább, ezt színházban sokkal több pénzért és nívósabb kritikákért eladhatták volna, vagy szexshopban, vagy diszkó klubban, mindegy is. az ének meg no komment, csak egy újabb erősödő közhely, hogy a zene az, hogy valami szól és valaki hangot ad. kell, nem?

Renato Csatich said...

vannak képek az életemben, amiket szerintem sosem tudok majd kitörölni. ilyen pl. ebben a videóban az utolsó pár másodperc a dobos csajról, a löttyedt melleivel. ez nekem annyira abszurdan nyamvadtul néz ki (igen, szar!:), hogy kicsit leblokkoltam tőle. (ez valami olyasmi lehet, mint hogy ha látnék egy megnyomorított koldust, mondjuk félkarral, vagy ilyesmi, amely képet sokáig cipelek a fejemben.)

Unknown said...

Rendzsaw baszki!? Ezt most szedd le hé!!! Nehogymá ez legyen a főműsorszám! Mi ez a mocsok!!!??? Itt érző normális emberek vannak!!!
Bocs, de nekem kivágta a biztosítékot, de durván! Egy házibuliban félrészegen még elrötyög rajta az ember, de itt ennek nincs helye. Ez most komoly! Bocs

Bendor said...

Ők lesznek az idei ICWIP sztárvendégei :):):):) hehhe

Renato Csatich said...

igen, ez kivágja a biztosítékot, de megvolt a figyelmeztetésem:) ezeket úgy kell szemlélni, mint a világ egyik érdekes állatfaját. igazából én érzéketlen vagyok rájuk, tényleg csak az orvosi szemlélet és analízis az, amivel ezt nézni kell. de mindjárt kompenzálok valami széppel, nehogy azt higyjék, hogy benyalok a sátán kurvájának!

roomann said...

bocsánat, hogy megszólalok..

én nem bánom, hogy ezt itt, így láttam..

lehet persze mindenfélét mondani..

hogy beteg, hogy szar, hogy úristen, hogy sátán..

vagy mondhatnám azt is hogy ez semmi, én ennél sokkal betegebb vagyok csak kreatívabban dolgozom fel..

lehet rá tünetként nézni, elemző szemmel.. lehet hátat fordítani, magunktól távol gondolni.. kereszteket mutogatni.. sok mindent lehet.. nekem egyik sem megy, hisz nap mint nap látom a szemekben, így vagy úgy azt ami itt is láthatóvá vált.. az űrt..

hisz nem történt itt semmi, nem is értelek titeket.. csak embereket láttunk, mint nap mint nap az utcán.. ott ugyanezt sokkal durvábban és betegebben nyomják..

"az üresség használható, a semmi a mindenható, üsse tao" (feLugossy Laca)

Renato Csatich said...

egyébként tényleg nem érdemel sok szót a dolog, esetleg azt, hogy akkor miért kellett beraknom ezt a szart ide? de végül is pont ezért, mert olyan súlytalan, mert kaptam én is mailben, ezek úgy jönnek-mennek. mintha vonatablakból néznénk ki, és felvillanni látnánk egy bokorban szaró embert, hogy "nézd má! hehe!" aztán ennyi.

roomann said...

"értem én a tréfát csak nem szeretem"

Unknown said...

Hát gyerekek ,elsőre ezt hozta ki belőlem. Nem véletlenül, ugye. Természetesen kell tudni a világ mocskát, szó se róla, hisz akkor jobban képben vagyunk. De egyrészt nálam mindig beindul ilyenkor egy kényszeredett világjobbátevős buzgóság, másrészről meg mindennek megvan a maga helye. A vonatablakból látható bokorbéli szaróember annyira nem bőszít fel, mintha ugyanaz az ember az ebédem közben szarik bele tányéromba. Na, én így éreztem, amikor ITT láttam ezt a videót. Szóval ide ne szarjunk már...

c0p said...

nalam csak az a kepzavar, amikor a satan kurvaja pont a pecs2070 logo mellett van. kulturarol szol a blog, vagy a netszemetrol? :) kezdem ugy erezni, hogy egesz sok akarmi gyulik ossze a minosegi tartalom helyett. persze uj fiu vagyok itt, de megerkezesemkor orultem, hogy na, itt egy csomo alkoto es tuti tele lesz finomsagokkal a blog. en a sajatomat egyfajta passziv rezisztenciakent kezelem, ahol fityiszt mutatok a sok siro ekf-esnek es erdekeltnek, akik szerint penz nelkul nem lehet minoseget adni. neten pont de. ha egy pecsi veletlenul rakolbaszol a blogra, elgondolkodik a pecsi kreativok szinvonalan. viszont ketkedem, hogy lassan idebokve min gondolkodik el. ne aggodjon azon, hogy mi lenne, ha ezen blog alkotoi lennenek a kultura kozvetitoi... kivaltkepp a logo miatt. ez csak az en velemenyem.

Renato Csatich said...

gyerekek nem aggódni! legközelebb a péniszemet fogom lóbálni a webkamera előtt miközben kultúrát kiáltok!
(a legegészségesebb reakció egyébként az, amit egyik jóbarátom tett a megnézése közben: végigröhögte. főleg a germán megrökönyödött arcokon a közönségből.)
néha kellenek a tabudöntögetések is, igen, a saját blogunkban is.sőt a saját fejünkben is.

roomann said...

erkölcscsőszöktől mentsen meg az Úr.. :) Ámen

c0p said...

nem azt mondom, hogy pukkasztani nem kell vagy tabut lerazni. de ilyen szemetbol kurva sokat lehetne osszekotorni... megvan, amikor talan ugyanez a banda fistinget is nyom a kozonseg elott? kb. mint madonna, aki a botranyra probal sikert epiteni, csak ok meg tehetsegtelenek es koncepciotlanok is, sot kulak akarnak lenni nyomorek performansszal :) szoval en sem botrankoztam meg, neztem bamban a bamba kozonseget. ahogy mondtam, nekem a logo mellett nezett ki furan a vizesesgyartas. fellelheto egy rakas kakavideo is, megsem tennem fel blogra, ahogy szelsojobbos szarakodast sem. szemetbol van boven, amivel tabut lehet dongetni, de nem engedem be oket a blogom ajtajan, ha kulturat irok a nevtablara :)

Renato Csatich said...

igazad van tesó, aláírom,komolyan. nekem is ez volt az érzésem, amikor megkaptam egy ismerőstől a videót. hogy mi a faszért kapok én ilyet tőle. ez engem nem érdekel. de ha blogot csinálunk, akkor mindent más szemmel is kell nézni. azaz, hogy pl. ez egy videó, ami kering itt a neten, nézik sokan stb. tehát valami, ami egy jelenség, aminek kapcsán viszont lehet beszélni, beszélgetni.
ezen a legszarabbb poston van a legtöbb komment és én ennek örülök.

roomann said...

így... így...

roomann said...

ha valaki minőségi kultúráért kiált mindig megijedek...

hiszen

a kurva is kultúra
megszólalni is kultúra
érvelni is kultúra
a faszom is kultúra
az anyád is kultúra
a zsebpiszok is kultúra

mentsük meg a kultúrát a sok szeméttől is egyfajta kultúra

használjuk a szemetet vmire ez is egy kultúra

váljunk eggyé a szeméttel is egy kultúra

reflektáljunk a szemétre, az egy másik kultúra

köpjük le a szemetet felülről az is egy kultúra

kultúra, kultúra, kultúra

hahaha

magas és alacsony
szőke és kék

de ismét

van sopánkodó kultúra
van lesajnáló kultúra
van kulturálatlan kultúra
van idegesítő kultúra
és még számos másfélefajta
és van a te meg az én kultúrám...

hát nem szép ez így

seko said...

elösször nem hittem a szememnek röhögtem(a Renátón)mondom klassz . pár nap múlva csak visszatértem rá egy kicsit kiábrándított most újra,és látom:enny komment sehol másutt és a legtöbben polgárpukkadnak,úgyhogy FASZÁK A CSAJOK! (nekem az tetszik-a lötyi mellű azé fasza me nem szilikonosdobos -,hogy az egyik hasára tán szemcerkával gondosan ráírták:S E X S E X